This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
GOT IT!
Pridružite nam se i postanite deo našeg tima!

05. Oct, 2020.

HOTEL JUNIOR

Pridružite nam se i postanite deo našeg tima!

Ako ste osoba koja voli dinamičnu radnu sredinu, ako Vas ispunjava rad sa ljudima i pružanje vrhunske usluge, pozivamo Vas da se pridružite našem timu i zajedno sa nama napredujete i rastete! 

Firma Junior doo raspisuje konkurs za poziciju F&B menadžera u Hotelu Junior ***, u Brzeću.

Hotel Junior smešten je u turističkom naselju Brzeće i raspolaže sa 78 soba i apartmana. Od unutrašnjih sadržaja poseduje bar, 2 restorana, spa centar, teretanu, menjačnicu, 3 sale za sastanke, dečije igraonice i prodavnicu. Kompleks hotela prostire se na površini od 8ha i sadrži: parking, sopstveni ski stazu, 4 fudbalska terena, 4 akrilna terena i otvoreni park za decu “Đura park”.

 

Vaše dužnosti

  • - Rukovođenje radom službe, delegiranje radnih zadataka i praćenje realizacije istih.
  • - Izrada plana poslovanja i praćenje realizacije istog.
  • - Analiza troškova sektora na dnevnom nivou i izrada nedeljnih, mesečnih i godišnjih izveštaja.
  • - Redovno održavanje sastanka sektora (nedeljno, mesečno)
  • - Potpuno poznavanje svih zakonskih odredbi vezanih za služenje hrane i pića (Zakon o ispravnosti hrane, Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o fiskalnim kasama).
  • - Poručivanje sitnog inventara i potrošnog materijala potrebnog za nesmetano funkcionisanje sektora. Odgovornost za pravilnu i racionalnu upotrebu, pravilno rukovanje i potrošnja sitnog inventara, potrošnog materijala i osnovnih sredstava u upotrebi.
  • - Praćenje novih trendova i u skladu sa njima podizanje kvaliteta ponude i usluge F&B sektora.
  • - Izrada uputstva o načinu postupanja zaposlenih prilikom pružanja ugostiteljskih usluga i sprovođenje kontrole istih.
  • - U saradnji sa šefom kuhinje, izrada menija i dnevnih preporuka, vršenje korekcija i unapređenja asortimana jela i pića.

 

Iskustvo i kvalifikacije

  • - Minimum VII stepen stručne spreme ugostiteljskog ili turističkog smera.
  • - Radno iskustvo na rukovodećum poslovima u ugostiteljstvu najmanje tri godine.
  • - Mogućnost sporazumevanja sa gostima na engleskom jeziku (srednji konverzacijski nivo).
  • - Samostalnost i inicijativa u radu, snalažljivost i organizovanost.
  • - Prednost poznavanje rada u “Pro Soft-u”.
  • - Izražene komunikacione sposobnosti.
  • - Fleksibilnost, ljubaznost, energičnost.
  • - Orijentisanost na rezultate i timski rad.
     

Dolaskom u naš tim dobijate:

  • - Mogućnost zaposlenja u dinamičnom okruženju  gde kroz izazovne zadatke možete iskazati svoj potencijal za dalji razvoj i napredak.
  • - Obezbeđen smeštaj i ishranu.
  • - Timski rad, profesionalni i lični razvoj.

 

Vaše biografije (sa fotografijom) možete slati elektronskim putem na email adresu: career@junior-kopaonik.com.
Rok za prijavu: 31.10.2020. Izabrani kandidati biće obavešteni o daljem toku konkursa.

Hvala Vam na ukazanom poverenju i prijavi.