Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala da imate najbolje iskustvo na našoj veb stranici.
OK
KAMPOVI U HOTELU JUNIOR

NAJBOLJE MESTO ZA VAŠU DECU

Hotel Junior

KAMPOVI ZA SVE

Iako se ne čini moguće, ali leto je tu. Deca završavaju školsku godinu - a vi ćete se pitati kako im možete pomoći da ispune svoje dane raspusta, zabave se i dožive nezaboravno leto. U našim letnjim kampovima za decu imamo idealno rešenje. Deca koja pohađaju naše kampove uživaju u širokom spektru aktivnosti - i zabaviće se sjajno. Pogledajmo neke prednosti prijavljivanja dece za naše letnje kampove.

NE MORATE BRINUTI O LOKACIJI VAŠE DECE

Bez obzira da li ste po ceo dan na poslu, u kući ili negde van, verovatno ste navikli da deo leta provodite brinući se o tome šta vaša deca rade i da li su bezbedni. Kada su vaša deca sa nama, nadgledaće ih naši profesionalni treneri i rekreatori. U svakom momentu znaćete gde su, s kim i šta rade.

SVAKODNEVNO ĆE VEŽBATI

Sportski letnji kamp za decu osigurava da će vaša deca dnevne aktivnosti provoditi napolju, na svežem vazduhu i trenirajući. Treninzi prilagođeni njihovom uzrastu pomoći će im da ostanu u formi, zabave se i uživaju.

STICAĆE PRIJATELJE

Deca koja dođu imaju vremena za međusobno druženje. Videli smo doživotna prijateljstva stvorena u kampovima hotela Junior. Novi najbolji prijatelj vašeg deteta bi mogao biti baš u ovom kampu!

ZABAVLJAĆE SE

Pored sporta, nudimo i brojne druge zabavne aktivnosti za decu. Igraće igre, smejati se i upoznavati drugu decu u opuštenom okruženju. Mislimo da je to najbolji način da provedu letnji raspust - i mislimo da će se vaša deca složiti!

ZAKLJUČAK

Umesto da brinete gde su vaša deca ili šta rade leti, zašto ih ne biste upisali u naš letnji kamp? Sjajno će se zabaviti, naučiti nešto novo i pokupiti veštine koje će trajati ceo život.

Dobrodošli na

NAŠE KAMPOVE

IFC JUNIOR

Godine iskustva u organizaciji sportskih kampova, pripremi fudbalskih timova kao i razvoju omladine transformisane su u nešto što će biti prepoznatljivo u kvalitetu u odnosima sa mladim igračima, prepoznajući njihove potrebe i suštinske stvari za dalji napredak i razvoj, profesionalnih fudbalskih programa i metoda, ali sa puno zabave i ne-fudbalskog obrazovanja - sve je to Junior International Football Camp. Neka vaše dete razvija veštine i sve ostale vrednosti koje su potrebne mladim igračima celog sveta u zdravom okruženju Kopaonika.

Ove godine IFC Junior fudbalski kamp biće organizovan u dve smene i to od 2-9. jula i 9-16. jula 2023. godine. Za ovogodišnji kamp možete se prijaviti OVDE.

EKO BASKET KAMP

EKO Basket Camp je dizajniran za individualni razvoj mladog sportiste kroz specifične aktivnosti na treningu kao deo timskog rada na košarkaškom terenu i van njega. Kamp je fokusiran na osnovne košarkaške veštine, timski rad pod nadzorom profesionalnih košarkaških trenera, u vrhunskim uslovima koje pruža hotel Junior. Svakog dana učesnici kampa će napredovati kroz intenzivan i kvalitetan program, stičući znanje i iskustvo koje će moći da primene u svom daljem razvoju košarke.

Ovogodišnje druženje košarkaša na Kopaoniku organizovaće se u dve smene i to od 9-16. jula i 16-23. jula 2023. godine. Prijave možete slati OVDE

LETNJI KAMP ENGLESKOG JEZIKA

Neka Vaša deca i učenici usavrše engleski ili nemački jezik uz pomoć naših posvećenih predavača. Kurs podrazumeva 20 časova stranog jezika u toku jedne nedelje boravka. Učenici imaju priliku da uvežbavaju svoje znanje kroz različite sportske i umetničke aktivnosti tokom čitavog dana. A tu su i nezaobilazne igre poput escape room-a, rešavanja misterija, kvizova i mnogih drugih.

Planinska zabava počinje 25. juna i traje do 23. jula (4 smene po 7 dana). Svi zainteresovani se mogu prijaviti OVDE.