Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala da imate najbolje iskustvo na našoj veb stranici.
OK
JUNIOR POSLOVNI CENTAR

POSAO I ZADOVOLJSTVO NA JEDNOM MESTU

Organizujte i vi team building u prirodnom okruženju najlepše planine Srbije! Steknite nova iskustva, takmičite se i zabavite dok u isto vreme razvijate timski duh kod zaposlenih.
Za više informacija preuzmite dokument.

Team Building
Hotel Junior

NAJBOLJE MESTO ZA VAŠ TIM

Hotel Junior Vam nudi mogućnost da na Kopaoniku bude domaćin vaših profesionalnih poslovnih događaja. Kongresni centar Junior sastoji se od tri sale: „Atina“, kapaciteta do 180 mesta, „Tesla“ kapaciteta do 80 mesta i sale za konferencije kapaciteta do 60 mesta. Kapacitet i multi-funkcionalnost ovih sala omogućavaju održavanje kongresa, konferencija, prezentacija, seminara, simpozijuma i drugih događaja. Sve sale su potpuno opremljene (flipchart, projektor, video bim, Internet).

ATINA

KONGRESNA HALA

TESLA

SALA ZA SASTANKE

JUNIOR

KONFERENCIJSKA SALA
Kapaciteti po salama

ZA RAZLIČITE POSTAVKE SEDENJA

Naziv Dnevno svetlo Invalidska kolica WiFi m2 Bioskop Učionica U-Postavka T-Postavka Kvadrat Konferencija Banket Koktel
KONGRESNA HALA ATINA 200 180 180 70 70 70 70 80 300
SALA ZA SASTANKE TESLA 75 80 50 40 40 40 40 40 100
KONFERENCIJSKA SALA JUNIOR 60 60 40 30 30 30 30 30 80
SALE ZA SASTANKE

IZGLED POSTAVKA

U našim salama mogući su različiti aranžmani i na formalnim i na neformalnim događajima poput radionica i prezentacija. Rado ćemo vam pomoći u odabiru prave postavke.

UČIONICA

Ova postavka je pogodna za svečane prezentacije sa fokusom na govornika. Postavljeni su stolovi koji omogućavaju učesnicima da prave beleške.

BIOSKOM

Ova postavka je pogodna za formalne sastanke, kao što je prezentacija za veću grupu. Interakcija igra manje važnu ulogu i fokus je na govorniku. Kod učesnika nema stolova.

U-POSTAVKA

U-postavka je nešto informativnija postavka pogodna za manju grupnu diskusiju sa interaktivnim ciljem, kao što je "brainstorming session".

BANKET

Da li je na programu večera? Tada je mogućnost i banket aranžmana. Uz okrugle stolove učesnici se vide međusobno i lako komuniciraju..

KVADRAT

Kvadrat postavka je pogodna za sastanak bez prezentacije, na primer za konsultacije i donošenje odluka. Stolovi su postavljene u kvadrat i svi učesnici se međusobno vide.

KONFERENCIJA

Postavka konferencije se sastoji od jednog stola koji je dovoljan da primi sve delegate spolja i najprikladnija je za manje grupe u kojima će verovatno biti puno diskusija.

T-POSTAVKA

Postavka za male diskusione grupe u kojima predsedavajući sedi na čelu. Srednji red može biti dvostruki sto ako je potrebno više prostora za vođenje beleški.

KOKTEL

Ova neformalna postavka je vrlo pogodna za svečana okupljanja ili događaje i omogućava gostima da komuniciraju i šetaju okolo.